Monday, 4 June 2012

Hari Indah Bersama Mereka :)




hyep2 semua.. 
baru hari ni rasa macam online lama. 
line caya punya bagus hari ini..
okay, semalam cik bam jumpa kawan2 yg lama dah xjumpa. 
2 orang kawan cik bam seponser nak belanja pizza woo...
credit to: siti nur adilah n fazlina ..
apa lagi.. jommm kita keluar.. hehe
tamau cita banyak, just nak kongsi gambar2 kami semalam.. hehe



hahhh ! asyiknya depa dok pilih nak makan apa.. 
cantek kan kawan2 saya sekarang? hee
with my kembar...  aummmm.. :) jelaz ketembaman saya ..uhukk
2 orang seponser pizza berbaju merah .. wowwww..
menanti makanan dengan penuh sabar.. hehe

lepas selesai makan2, jalan2 dalam tesco... puas bergelak tawa.. tiba masa untuk berpisah... huhu salam peluk cium dgn dilah and fadhilah n ina.. naik kereta nak balik tanya chah dengan idah nak p mana2 x memandangkan awal lagi.. so decide nak p tasik jitra. patah balik ambik ina, then, menujulah kami ke tsik jitra. memandangkan masa kami sampai awal lagi, so orang tak da lah ramai sangat. ambik keta golf ni jalan2 sekeliling tasik.. bestt :)


saya pemandu berhemah :)
ecah pon nak bawak jugak ..hihi
eh eh.. mcm kurus plak saya.. hehe 
gadis ayu berbaju merah :) my fav colour.. :D
dah sama tembam pipi kami.. huhu :(
saya sedang fokus memandu.. :)
jelaz saya gemok ! 
kami 3 gadis pingitan.. cun kan..
di apit 2 gadis berbaju merah ..
SMILEE :D
penumpang yang tidak berhemah .. haha

lepas naik benda alah tu, ajak chah ngan ina naik bot, tapi tamau. takut tenggelam.. huhu so sebelum balik, jalan2 dulu... snap gambar mmg hobi cik bam ..hehe :)


rasa cun la gambar ni .. hehe
m.cik ni lagi.. hehe
cantik ja air kat belakang tu.. 
last picture, ina dah ajak balik.. oke bai2 jitra.. 

so inilah kesudahan. dapat juga hang out dengan kawan2.. kalau ada ramai lagi best.. apa pun jumpa lagi semua raya nanti...
ohhh opsss lupa pulak.. thenx berbillion ina n dilah belanja kami pizza. tggu kami semua prktikal plak kami blnja pulak.. hehe 
thenx jugak idah, chah.. bg hadiah tudung kat cik bam.. auww3 malu saya.. i like it :)
okey adioss semua.. daa :)


notakaki: semalam jalan2 dekat tasik jitra jumpa 4 pasang pengantin.. cun melecun dok ambil gambar...bila la giliran cik bam kan? hehe *gatal* apa pun.. SELAMAT PENGATIN BARU  kpda mereka.. :)

cr to cik syaada sebab buatkan header baru untuk cik bam.. lebiu sayang.. :)



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca:)

6 comments:

  1. ouchh awk da hupdate..tggu hupdate dr saya pulak ea..baru semangat nak menaip nie perut da kenyang la katakan hehe.. ahh cun header hahah
    ur welcome dear :D

    ReplyDelete
  2. maw tak cunn.. tgk la sapa yang buatnyerrr.. haha :)

    ReplyDelete
  3. errrrrr dah d creditkan kat atas yer.. haha

    ReplyDelete
  4. Hamboi kemain. Hihihihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. nanti kita p geng ex rumate F-L2-14 plakkk.. :)

      Delete