Wednesday, 9 November 2011

| SEGMEN | Stop ! Den Nak Follow Ekau !









 malam yang bosan.. tak taw nak wat apa.. so, cik bam ronda2 dari blog ke blog dengan kadar 30km/jam..
tetiba cik bam nampak segmen ni.. terasa mahu join.. ye la dari dok saja ja kan.. melangut sana sini, baik join kan.. so meh la kita qamey2 join ni, mudah ja.. juz klik sini .. then korang bole lah join yee :)





monolog dalaman: bosannya malam ni, da xle gomoi2 ngan Princess cik bam.. 
miss u cik Princess.. mmuaahhhh



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca:)

5 comments:

  1. comellah banner segmen ni. dh join segmen cik tikah? hehehe... jom join! :)

    http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-cik-tikah.html

    ReplyDelete
  2. sudah fllow blog kamuu dari segmen y same..nanty kalau sudi singga lah blog sye dan kalau nak lebih sudi folllow skali kayh>?

    http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  3. cik tikah : blom join tapi jgn risau akan join jugak hehe :)

    hilmi razali : thenx yarh follow. sy da follow kamu :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama =) follow awk =)

    ReplyDelete
  5. follow dari segmen sama!!! done follow!!! follow balik yer!!! :)

    ReplyDelete